Loodgieter Hilversum

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Hilversum

Loodgieter Hilversum? Bent u op zoek naar een loodgieter voor een verstopping in uw wc, gootsteen, wastafel, douche, riool of een andere afvoer? Dan bent u aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen en kunnen u daarnaast helpen met het inspecteren en/of reinigen van uw afvoeren en riolering.

Ook wanneer u hulp zoekt bij het vervangen of aanleggen van riolering kunt u op ons rekenen. Wij weten door ons werk als ontstoppingsbedrijf precies hoe dit aangelegd moet worden om vervelende verstoppingen te voorkomen.

Heeft u een verstopping of een ander afvoerprobleem? En wilt u daarvoor de hulp van een Loodgieter Hilversum inschakelen? Neem dan gerust contact op via 035 203 24 92.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Hilversum

Services

Ontstoppingsbedrijf Hilversum

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

035 203 24 92

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Hilversum. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Hilversum.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Hilversum en omstreken

Loodgietersbedrijf Hilversum

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping? En bent u daarvoor op zoek naar een Loodgietersbedrijf Hilversum? Wij helpen u graag!
Wij zijn werkzaam in Hilversum en omgeving. Waar u precies woont doet er verder niet toe, wij rekenen geen voorrijkosten en kunnen snel bij u ter plaatse zijn!

Heeft u een noodgeval? Ontstoppingsbedrijf Hilversum is 24/7 bereikbaar voor spoedklussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag.

Wilt u de hulp van een loodgietersbedrijf inschakelen voor een verstopping of een ander afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op voor een afspraak via 035 203 24 92.

Hilversum Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Hilversum

Jaren Ervaring

Hilversum Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Hilversum

Ontstoppen

Ontstoppen Hilversum?

De gootsteen ontstoppen of een verstopt toilet is vaak geen makkelijke klus. Dit zijn vaak diep gelegen verstoppingen die vaak niet zelf op te lossen zijn.

In de badkamer kan een verstopte wastafel of het doucheputje ontstoppen erg vervelend zijn. Dit zijn vaak hardnekkige blokkades van haren, zeepresten, e.d.

Soms is het mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen maar bij een verstopping is het verstandig om de afvoer goed door te laten veren of door te laten spuiten met hoge druk. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van stank of een vervelende verstopping.

Elke verstopping is anders maar het maakt ons niet uit welke afvoer verstopt zit, of wat de oorzaak is, u kunt rekenen op de hulp van Ontstoppingsbedrijf Hilversum. Wij hebben een ervaren team ontstoppers die u graag helpen!

Heeft u de hulp nodig van een ervaren loodgieter? Ontstoppen Hilversum staat voor u klaar om u te helpen met uw afvoer- en rioolproblemen!

Riool Ontstoppen Hilversum

Heeft u te maken met rioollucht uit een afvoer, douche of toilet? Of stroomt het water slecht weg? Dan is er waarschijnlijk ergens een verstopping aan het ontstaan in uw riool of afvoeren.
Niemand zit te wachten op een toilet dat overstroomt of een douche waarbij het water tot de enkels komt. Wanneer dat toch het geval is, moet dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Op zo’n moment kunt u op onze Loodgieter in Hilversum rekenen. Wij kunnen uw afvoer en riool ontstoppen zodat het water weer normaal wegstroomt.

Onze ervaren loodgieters kunnen het meestal direct voor u oplossen. In sommige gevallen ligt de oorzaak van de problemen bij de buren of bij de gemeente, dan kan het wat langer duren om de verstopping te verhelpen.

Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Hilversum zodat u zeker weet dat uw verstopping op een effectieve manier wordt verholpen! Neem gerust contact op via 035 203 24 92.

Hilversum Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Hilversum
Hilversum Loodgieter
Riool Verstopping Hilversum Camerainspectie

Afvoer verstopt

Afvoer ontstoppen Hilversum

Kunt u zelf geen passende oplossing vinden voor uw verstopping in de afvoer? Dit is niet gek. Veel mensen beschikken niet over de juiste kennis of het benodigde gereedschap om een verstopping effectief te verhelpen.
Heeft u echt alles geprobeerd maar lukt het maar niet de verstopping te verhelpen? Laat het probleem dan oplossen door een ervaren rioolspecialist.

Wij zijn een ontstoppingsdienst die 24/7 klaar staan voor iedereen in en rondom Hilversum. Onze vakmannen zijn expert op het gebied van verstoppingen en helpen u graag.

Wil jij onze hulp inschakelen voor een afvoerverstopping? Bel dan nu vrijblijvend met 035 203 24 92 om uw klus te bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Hilversum

Hoort u een borrelend geluid uit de gootsteen? Of loopt het water niet meer goed door? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopte gootsteen.

Het komt regelmatig voor dat de sifon (de zwanenhals onder de gootsteen) verstopt zit met vet, olie, etensresten, zeepresten of ander vuil. Gelukkig is dit vrij eenvoudig op te lossen door de sifon te reinigen.

Niks in de sifon? Dan zit de blokkade waarschijnlijk diep in de afvoer. Dit kunt u het best laten verhelpen door een ervaren ontstopper die met een veermachine eenvoudig uw hele afvoer en het riool kan ontstoppen.

Ontstoppingsdienst Hilversum helpt u graag! Neem gerust contact op via 035 203 24 92 met Ontstoppingsbedrijf Hilversum.

Verstopping Gootsteen Hilversum
Hilversum Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Hilversum
Riool Verstopping Hilversum

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Hilversum

Komt het water in het toilet omhoog? Of stroomt uw toilet heel langzaam leeg? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen voordat u geen gebruik meer kunt maken van het toilet.
Verstoppingen in een wc zijn extra vervelend wanneer u maar één toilet in huis heeft! U kunt dan immers niet meer naar het toilet. Op zo’n moment hoop je dat er iemand is die het toilet voor je komt ontstoppen. Daar is nou precies onze ontstoppingsdienst voor.

Voor ons is het ontstoppen van een wc een dagelijkse bezigheid, daarom kunnen wij uw wc verstopping binnen een mum van tijd verhelpen. Het maakt niet uit wat de oorzaak is, of als het een beetje vies eruit ziet, wij zijn wel wat gewend en helpen u graag!

Zoekt u een loodgieter die uw wc kan ontstoppen? Bel dan vrijblijvend met 035 203 24 92 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsbedrijf Hilversum.

Andere services

Overige werkzaamheden

U kunt Loodgietersbedrijf Ontstoppingsdienst Hilversum ook bereiken voor andere afvoer- en rioolwerkzaamheden. Deze worden hieronder afzonderlijk toegelicht.

Rioolinspectie met camera

Ontstoppingsbedrijf Hilversum kan een kijkje nemen in uw afvoer of riool met een speciale camera. Hierdoor kunnen wij de staat van uw afvoerbuizen beoordelen en daarnaast kunnen wij de afvoer controleren op (beginnende) verstoppingen, leidingbreuken, ingegroeide boomwortels of andere rioolproblemen.

Onze loodgieters zijn uitgerust met de nieuwste rioolcamera. Hiermee wordt alles duidelijk in beeld gebracht. Dit kunnen wij u dan weer laten zien aan de hand van een inspectierapport waarin het probleem duidelijk wordt weergegeven.

Wilt u een rioolinspectie laten uitvoeren door de vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Hilversum? Neem dan direct contact op met een collega via 035 203 24 92.

Verstopping Afvoer Hilversum
Afvoer Ontstopping Hilversum
Loodgieters Hilversum
Hilversum Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Met een rioolreiniging van Ontstoppingsdienst Hilversum houdt u uw riolering in optimale staat. Dit minimaliseert de kans op verstoppingen en een rioollucht in huis en daarnaast zorgt dit ervoor dat de levensduur van uw riolering verlengd wordt. Op de lange termijn bespaart dit u dure reparatie- of vervangingskosten.

Ontstoppingsbedrijf Hilversum raadt u aan om uw riool eens in de zoveel tijd preventief te laten reinigen. Dit is ook afhankelijk van de mate van vervuiling. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Wilt u een rioolreiniging laten uitvoeren? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Hilversum via 035 203 24 92. Wij komen graag een uw riool volledig reinigen.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

U kunt gerust contact opnemen met Ontstoppingsbedrijf Hilversum voor een rioolvervanging of reparatie. Onze vakmannen hebben hier veel ervaring mee en weten ook precies hoe de riolering gelegd moet worden om verstoppingen te voorkomen.

Riolering gaat helaas geen eeuwen mee. Daarom is het belangrijk om de staat van de riolering goed in de gaten te houden. Wij raden u aan zo snel mogelijk contact op te nemen zodra u merkt dat de riolering minder goed functioneert. Hiermee voorkomt u dat u geen gebruik meer kunt maken van bepaalde voorzieningen/afvoeren.

Bij een leidingbreuk controleren wij de staat van de gehele riolering. Er hoeft maar een klein deel vervangen te worden als de afvoerbuizen nog in goede staat zijn. Anders is het aan te raden om direct de gehele riolering te vervangen.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Hilversum inschakelen voor een rioolvervanging of reparatie? Onze vakmannen helpen u graag. Wij zijn te bereiken op 035 203 24 92.

Riool Ontstopping Hilversum
Hilversum Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Hilversum
Riool Ontstoppingsdienst Hilversum

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Ontstoppingsbedrijf Hilversum heeft jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Onze loodgieters beschikken over professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Wij zijn geen prijsvechters, wij leveren kwaliteit tegen eerlijke marktconforme tarieven. De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen waaronder: de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Bij Ontstoppingsdienst Hilversum heeft u ook geen vervelende financiële verrassingen achteraf. Op locatie beoordelen wij de situatie en ontvangt u een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord gaat.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf Hilversum inschakelen? Maak dan gerust een afspraak via 035 203 24 92.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Hilversum
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Hilversum rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 035 203 24 92

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Hilversum

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Hilversum

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Hilversum!

Afvoer Ontstoppen Hilversum

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Hilversum

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Hilversum

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Hilversum

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Hilversum

Ontstoppingsbedrijf Hilversum heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsbedrijf Hilversum u ook helpen met een rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of reparatie. Wij weten door ons werk als ontstoppingbedrijf ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Hilversum via 035 203 24 92.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Hilversum te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 035 203 24 92.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen.

U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 035 203 24 92.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 035 203 24 92.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
Ja, deze krijgt u via de mail.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 035 203 24 92.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 035 203 24 92 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Hilversum uit?
Ontstoppingsbedrijf Hilversum is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Waar u ook woont in Hilversum of omgeving, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!